Langgerekte residentie in groene omgeving

Keerbergen - Interieur, Woningen

Eengezinswoning op een rustig gelegen perceel met atypische bouwvoorschriften die toelaten om een grote, langgerekte bouwdiepte te realiseren. Deze elementen waren bepalend als uitgangspunt voor het ontwerp.

De wandeling doorheen de woning verloopt langs de zijgevel naar de voordeur die , eens geopend, direct een doorzicht biedt doorheen de leefruimte tot in de tuin. Deze leefruimte is uit het rechthoekig plan getrokken waardoor ze langs drie zijden optimaal interactie heeft met de patio vooraan en het overdekte terras dat overgaat in de tuin achteraan. Geschrankt bevindt zich de leefkeuken met doorsteek naar de slaapkamer met finaal de dressing en badkamer. Een open trap die vertrekt vanuit de leefkeuken geeft toegang tot het bovenverdiep met twee ruimte slaapkamers en eigen badkamer.

De materiaalpalet in de woning bestaat uit wit en hout met zwarte accenten die terugkeren in de verlichting, de deuren, de raamdecoratie of details zoals de valbeveiliging. De houten vloer loopt via de zwevende traptreden door naar boven tot in de slaapkamers. In de keuken werd gebruik gemaakt van marmer die terugkeert in de badkamer. Het geheel werd in dezelde lijn uitgewerkt waarbij details en aansluiting terugkeren. Hierdoor straalt het interieur rust uit.



Uit-zicht

De grijs genuanceerde baksteen zorgt in combinatie met de zwarte gevelpanelen voor een solide , doch verfijnd geheel. De dieper getrokken ramen zorgen voor geborgenheid binnen in de woning en breken het massieve volume.

Uitgevoerde diensten
Totaalontwerp incl. interieur
Vergunning
Opvolging Uitvoering
Project Team
Peter

Een professioneel gebouw, project, of woning met karakter laten ontwerpen?

Laten we kennismaken

Bekijk onze andere projecten

Kinepraktijk met woning , Be Balanced Be Fit

Hasselt - Bedrijven, Interieur
Ontdek project
Vooraanzicht van een modern bedrijfsgebouw, ontworpen door Komplex Architecten uit Hasselt. Het kantoor bestaat uit drie etages, die als drie afzonderlijke delen op elkaar lijken geplaatste te zijn en samen 1 geheel vormen.

Schoeffaerts : showroom met kantoren, bedrijfshal en loft

Diepenbeek - Bedrijven, Interieur
Ontdek project
residentie hasselt architectuur baksteen aluminium gevelbekleding

Residentie met unieke verzichten

Hasselt - Interieur, Woningen
Ontdek project

Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieƫn (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.